top of page

Mirroir/Mirnoir 2022

000 kopie_edited.png
Affiche_MirroirMirnoir.png

Komt dat zien, komt dat zien! 📣🎪🤡

Vier samen met Dansclub Scratch! het 200-jarig bestaan van Koningshooikt tijdens het feestweekend van 7 tot en met 10 april 2022!

 

MIRROIR

Op za 9 april tovert Dansclub Scratch! drie memorabele circusdansvoorstellingen uit haar hoed. 🪄🎩

Onze kleinste en grootste dansers hebben zich maanden ingezet om voor jullie een heus circusspektakel op poten te zetten in de unieke setting van een vintage spiegeltent. 🎪

MIRNOIR

Op zaterdag 9 april is het voor elke generatie tijd voor een feestje want dan zorgt Dansclub Scratch! voor een kinderfuif, jongerenfuif en memorabele familyparty!

Niemand minder dan Discobaar A Moeder zal er voor zorgen dat deze familyparty het feestje van de eeuw wordt. En dat alles in de setting van een prachtige vintage spiegeltent.

WANNEER

Zaterdag 9 april 2022.

13u30 - 14u30: Dansvoorstelling 1

15u00 - 16u00: Dansvoorstelling 2

16u30 - 17u30: Dansvoorstelling 3

18u30 - 19u30: kinderfuif (3-9 jaar)

19u30 - 21u00: jongerenfuif (10-15 jaar)

21u30 - 01u00: familyparty (+15 jaar)

WAAR

Spiegeltent parking De Laag, Koningshooikt

Gedurende het hele event is er ook gratis toegang tot het buitenterrein waar tal van activiteiten zijn voorzien: kindergrime, circusinitiatie fotobooth, vuuract,... en natuurlijk heerlijke food & drinks!

Toegang tot spiegeltent is 30 min voor aanvangsuur voor dansvoorstelling Mirroir. Voor Mirnoir is het toegangsuur voor de spiegeltent gelijk aan het aanvangsuur van de party. 

TICKETS

Tickets zijn beschikbaar vanaf zondag 6 maart om 10u via de knop bovenaan.

 

Na betaling krijg je een bevestigingsmail (check SPAM folder!). De tickets met QR-code worden 1-2 weken voor het event digitaal bezorgd op het opgegeven e-mailadres. Er worden geen papieren tickets voorzien. Kopers van een vip box krijgt een alle 10 tickets in hun mailbox. Het aantal tickets is beperkt dus wees er snel bij!

Tickets kunnen nog aan de kassa gekocht worden op het evenement zelf indien deze nog beschikbaar zijn.

MIRROIR

 • Vipbox (€100/box): Gezellig samen met je gezelschap van het spektakel genieten in een aparte box? Dat kan met ons vipbox arrangement. Een vipbox bevat 10 genummerde plaatsen in een toegewezen box + 1 fles cava.

 • Single tickets (€7,5/persoon) De single tickets plaatsen worden toegewezen bij aankomst.

  • Er kan dus geen plaats open gelaten worden voor mensen die later toekomen. Zorg er dus voor dat je samen met de rest van je gezelschap binnenkomt.

  • Kinderen < 3 jaar hebben gratis toegang

MIRNOIR

 • Kinderfuif: €2,5/persoon

 • Jongerenfuif: €2,5/persoon

 • Familyparty: €9/persooN

 • Vipbox (€140/box)Een vipbox bevat toegang voor 10 personen, een eigen vipbox om de avond in door te brengen + 2 flessen cava.

PRAKTISCH

 • Toegang tot het buitenterrein is gratis!

 • Corona maatregelen zijn afhankelijk van de barometer op dat moment. We houden je op de hoogte!

 • Aan de ingang van de spiegeltent zal gevraagd worden om je ticket te tonen. Na controle krijg je een gekleurd armbandje.

 • Er zal gewerkt worden met oplaadbare betaalkaarten. Deze kan je bekomen aan de kassa en kan over het hele feestweekend gebruikt worden. 

 • In de spiegeltent wordt er gewerkt met glazen flesjes, glazen,… het is verboden deze mee naar buiten te nemen. Op het buitenterrein wordt er gewerkt met herbruikbare bekers.

 • We vragen om na de voorstelling onmiddelijk de tent te verlaten. Zo kunnen wij alles klaar zetten voor de volgende bezoekers. Je kan wel gerust nog genieten van de gratis animatie en de food & drinks op het buitenterrein. 

VOLLEDIG PROGRAMMA FEESTWEEKEND

Afbeelding1.png
000 kopie 2_edited.png
bottom of page