Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik terecht op de dansclub?


Je kan altijd langskomen op de momenten dat er lessen zijn. Bekijk HIER het uurrooster.
Ik krijg geen e-mails of nieuwsbrieven aan, wat nu?


Krijg je geen e-mails of nieuwsbrieven van ons aan? Dan zijn er twee dingen die je kan doen: 1. Kijk de "Spam-folder" in je mailbox na. Het kan gebeuren dat onze mails hier per ongeluk in terecht zijn gekomen. 2. Stuur ons een berichtje via de chat, facebookpagina of meld het voor of na de lessen. Het zou kunnen dat we een fout e-mailadres van je hebben.
Ik ben iets verloren/vergeten op de dansclub, wat nu?


Na de lessen worden zowel de turnzaal als de kleine zaal volledig opgeruimd en nagekeken. Zaken die gevonden worden, bewaren we in de cafetaria. Je kan dus altijd contact met ons opnemen. Verloren voorwerpen kunnen opgehaald worden tijdens de lesuren.
Hoe kan ik merchandise bestellen van dansclub Scratch?


Momenteel kan dit nog door te bestellen bij Maria tijdens de lesuren. Binnenkort zal dit ook via de website kunnen.
Ik wil niet dat er foto's van mezelf/mijn kind gepubliceerd worden op sociale kanalen.


Wij houden hier graag rekening mee. Dit kan je altijd aangeven via een mailtje of door te melden bij Maria tijdens de lesuren.
Kan er drinken/eten gekocht worden op de dansclub?


Dansclub Scratch! heeft een eigen cafetaria. Hier kan je koude en warme dranken, snacks en soepjes aankopen. Wil je een echte maaltijd? Naast de parking van de dansclub is een frituur/broodjeszaak waar je iets hartigs kan halen.
Is er een drankpauze tijdens de lessen?


De juffen voorzien tijdens elke les een drankpauze. Er wordt echter niet gedronken of gegeten in de danszalen. Dit mag enkel in de kleedkamers, cafetaria of op de speelplaats.
Mag er eigen eten/drinken meegebracht worden?


Natuurlijk! Er wordt echter niet gegeten of gedronken in de danszalen. Dit kan wel in de kleedkamers, cafetaria of op de speelplaats.
Nemen jullie special corona maatregelen?


Dansclub Scratch! neemt verschillende maatregelen om de danslessen veilig te laten verlopen. Een overzicht van al onze genomen maatregelen kan je vinden onde "Info" > "Corona maatregelen".