top of page
 • Hoe kan ik me inschrijven bij dansclub Scratch?
  Om je in te schrijven download je het inschrijvingsformulier Proefles onder “Dansen bij scratch!” . Het ingevulde formulier stuur je dan door naar contacteren@dansclub-scratch.be. Volgens de corona maatregelen dienen wij vooraf in het bezit te zijn van de gegevens van de deelnemers. Wens je na de proefles, de lessen verder te blijven volgen, dan hoef je enkel het lidgeld en de verzekering nog te regelen. Zo niet dan wordt je inschrijvingsformulier na 2 weken vernietigd.
 • Nemen jullie speciale maatregelen tegen het corona virus?
  Dansclub Scratch! neemt verschillende maatregelen om de danslessen veilig te laten verlopen. Een overzicht van al onze genomen maatregelen kan je vinden onde "Info" > "Corona maatregelen".
 • Wanneer kan ik terecht op de dansclub?
  Je kan altijd langskomen op de momenten dat er lessen zijn. Bekijk HIER het uurrooster.
 • Ik krijg geen e-mails of nieuwsbrieven aan, wat nu?"
  Krijg je geen e-mails of nieuwsbrieven van ons aan? Dan zijn er twee dingen die je kan doen: 1. Kijk de "Spam-folder" in je mailbox na. Het kan gebeuren dat onze mails hier per ongeluk in terecht zijn gekomen. 2. Stuur ons een berichtje via de chat, facebookpagina of meld het voor of na de lessen. Het zou kunnen dat we een fout e-mailadres van je hebben.
 • Is er een drankpauze tijdens de lessen?
  Tijdens elke les is een drankpauze voorzien. Er wordt echter niet gedronken in de danszalen. Dit mag enkel in de kleedkamers, cafetaria of op de speelplaats. Wegens de corona pandemie mag de danszaal tijdens de dansles voorlopig enkel verlaten worden voor een toiletbezoek. Daarom is er tijdens de lessen momenteel een ingekorte drankpauze in de danszaal voorzien.
 • Kan er drinken/eten gekocht worden op de dansclub?
  Dansclub Scratch! heeft een eigen cafetaria. Hier kan je koude en warme dranken, snacks en soepjes aankopen. Wil je een echte maaltijd? Naast de parking van de dansclub is een frituur/broodjeszaak waar je iets hartigs kan halen.
 • Ik ben iets verloren/vergeten op de dansclub, wat nu?"
  Na de lessen worden zowel de turnzaal als de kleine zaal volledig opgeruimd en nagekeken. Zaken die gevonden worden, bewaren we in de cafetaria. Je kan dus altijd contact met ons opnemen. Verloren voorwerpen kunnen opgehaald worden tijdens de lesuren.
 • Hoe kan ik merchandise bestellen van dansclub Scratch?
  Er kan enkel besteld worden tijdens de groepsaankopen. Deze staan ingepland in de maanden oktober en februari. Via de nieuwsbrieven verneem je vanaf wanneer en tot wanneer er kan besteld worden.
 • Ik wil niet dat er foto's van mezelf/mijn kind gepubliceerd worden op sociale kanalen.
  Wij houden hier graag rekening mee. Dit kan je altijd aangeven via een mailtje of door te melden bij Maria tijdens de lesuren.
bottom of page